WordPress websites, samen de regie

Ik maak websites met en voor kleine organisaties en zzp’ers. Of je nu voor het eerst een website wilt, of je bestaande site grondig wilt doorlichten en vernieuwen, door samen de regie te nemen komt er resultaat.

Persoonlijk contact

Hoe we te werk gaan? Ik geloof in persoonlijk contact. In een paar ontmoetingen komen we een heel eind.

  • Een kennismaking.
  • Weet je nog niet precies wat je wilt, of hoe je de website wilt gebruiken? Dan gaan we daar samen een plan voor uitstippelen. Wat wil je bereiken met je site? En wie wil je bereiken? De mogelijke antwoorden zijn enorm divers. Je kunt hierbij niet alles aan mij overlaten, jij blijft bij deze keuzes de hoofdpersoon.
  • Een ontmoeting over vorm en inhoud. Inventarisatie wat er op de site moet. Dit resulteert dan vanzelf in een sitemap, menu’s.
  • Meestal is uiteindelijk een combinatie van statische en dynamische elementen de aangewezen weg.

Inhoud en vorm

Een simpele site, met een contact-mogelijkheid. Een dynamische site, met een blog, integratie van Twitter, LinkedIn, Facebook, een webshop, een evenementenkalender … De kans is aanwezig om te verdwalen in alle mogelijkheden.

Leg je nadruk op beeld of op typografie? Expressief of juist neutraal of ingetogen? Veel of weinig elementen? Heb je een favoriet kleurenpalet, welke sfeer wil je uitstralen. Er valt veel te kiezen. Ik kan jou of je organisatie daarbij begeleiden. Interesse? Neem contact op!

Klaar! Wat nu?

Actueel houden

Onderhoudsabonnement tegen hacken

Strippenkaart voor diverse werkzaamheden